HTML

FireFighters Wrestling

Üdvözöllek, drága látogató! Az FFW, a Dante's Project főhadiszállása. Hogy mi is az a DP? Egyszerű! A SmackDown! vs. Raw 2011 Story Designer alakulata! A lehető legprofibb jeleneteket, és történeteket vázoljuk fel nektek! Sajnos net hiányában, egyenlőre lassan mennek a munkálatok, de amikor a DP eljut arra a színvonalra, hogy már napi szinten ad le fejezeteket, akkor minden megváltozik!

Friss topikok

Linkblog

Ismertető

2011.06.16. 19:27 :: Dante12

A FireFighters Wrestling (FFW) honlapja, egy eléggé kombinált alkotmány főhadiszállása. Xbox 360-al, és egy fantasztikus SmackDown! vs. Raw-val rendelkezem, és mivel teng bennem az alkotási vágy, a Community Creations nevezetű közösségi "raktárra" töltöm fel a "Story Designer" segítségével készített jeleneteket. Angolul készítem a jeleneteket, és azon vagyok, hogy olyan minőséget érjen el, mind a Monday Night Raw, vagy éppen a Friday Night SmackDown! tv műsora. A sorozatot a Community Creations-nél megszámozva találjátok, angol címekkel, melyek promóját általában ide rakom fel. Ezenkívül itt lesz még a jelenetek Match Card-jai, illetve a CC-re való feltöltés után, ide fogom felvázolni az eseményeket írásban azok számára, akik nem rendelkeznek x360-al, de érdekli a történetek.

Bármiféle tipp, tanács: shakesfarm@freemail.hu

Ide tessék írni ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firefighterswrestlinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr722990199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása