HTML

FireFighters Wrestling

Üdvözöllek, drága látogató! Az FFW, a Dante's Project főhadiszállása. Hogy mi is az a DP? Egyszerű! A SmackDown! vs. Raw 2011 Story Designer alakulata! A lehető legprofibb jeleneteket, és történeteket vázoljuk fel nektek! Sajnos net hiányában, egyenlőre lassan mennek a munkálatok, de amikor a DP eljut arra a színvonalra, hogy már napi szinten ad le fejezeteket, akkor minden megváltozik!

Friss topikok

Linkblog

Interjú, a HCW vadnyugati fenegyerekével, Renegade-tel.

2011.07.13. 18:56 :: Dante12

Mint látjátok, a DP szerkesztőségének feje - Dante - mostanában leállt a Dante's Project-tel, és elkezdte az interjúvolás csínját - bínját megtapasztalni. Sajnos a főszerkesztő nagyon ritkán tud fent lenni, hiszen általában vagy a klánjával kell dolgoznia, vagy a Dante's Project valamely részét tervezi. Viszont a minap átküldte az anyagot Dante, melyben meginterjúvolta, a HCW Fenegyerekét, Renegade-t! Olvassátok, terjesszétek!

1. Mi a véleményed, te fogod megnyerni a Royal Rumble-t?

Természetesen igen. Ez az egyetlen út, hogy megmérkőzhessek Icarussal és én lehessek az első HCW bajnok.

2. Ha tehetnéd, melyik két híres pankrátorral állnál össze a WWE-ből, és melyik 3 HCW pankrátort választanád ellenfélnek?

Ha időben szabadon mozoghatunk, akkor a Steiner brothers tag teamhez csatlakoznék, olyan 1994-8 közti időszakból.
A HCW-ből? Mondjuk a PG-Icarus-Nitro hármasnak szívesen elkenném a száját ebben a felállásban. :)

3. A royal rumble-ön, ki lesz az a személy, akit mindenképen saját kezűleg akarsz majd eliminálni?

Én akarom és én fogom kidobni a Direktorok egész brancsát. Grizzly Davidson, Enzo Dozer, Poison ... egyenként fogom kihajigálni őket!

4. Valamilyen szinten tartasz Grizzly Davidson-tól? Vagy attól hogy a "Nuts, Tolnai, Enzo, KWP, Doktor, Poison" féle hadsereg letámad téged?

A HCW-ben ő a legsúlyosabb arc, így igyekszem nem lebecsülni. Tartani egyáltalán nem tartok tőle, nagy buta meláknak tűnik.
Ha pedig a vezetőség beleavatkozik a meccsbe, kénytelen leszek keményebb eszközökhöz nyúlni.

5. Nem sajnálod valamilyen szinten Nitrot? Hisz ő az egyetlen, akinek a HCW-ben nincsen barátja/társa, és őt még a volt társai el is árulták!

Miért sajnálnám? A HCW egy dzsungel, ahol az erősek maradnak fenn, a gyengék pedig elhullanak. Nitro ellen kemény meccset vívtam, úgy érzem lehet keresnivalója a szervezetben.
Pechje volt, hogy velem került szembe a tournament második körében.

6. Nem félted Sexie Jessie-t? Hiszen a direktorok által, bármikor támadás érheti.

Ha a Direktorok olyan messzire mennek, hogy Jessie-t fenyegetik, akkor én is átlépek minden határt. Amit pedig magukra szabadítanak akkor, azt sohasem heverik ki.

Köszönök mindent, Renegade! Amint elkészül az interjú a honlapunkon, értesítünk!

Igazán szívesen, én is köszönöm!

 

Köszönjük Renegade-nek, hogy válaszolt a kérdésekre, és akik őt tartják a favorituknak, azok pedig szorítsanak neki a Royal Rumble-ön, illetve a Grizzly Davidson elleni küzdelménél.

OrochiMaru4 & XxSnakexX

- Ezentúl pedig én is szintúgy szeretnék köszönetet mondani Renegade-nek, hogy válaszolt minden kérdésemre. - Dante

 

 

:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firefighterswrestlinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr73063969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása