HTML

FireFighters Wrestling

Üdvözöllek, drága látogató! Az FFW, a Dante's Project főhadiszállása. Hogy mi is az a DP? Egyszerű! A SmackDown! vs. Raw 2011 Story Designer alakulata! A lehető legprofibb jeleneteket, és történeteket vázoljuk fel nektek! Sajnos net hiányában, egyenlőre lassan mennek a munkálatok, de amikor a DP eljut arra a színvonalra, hogy már napi szinten ad le fejezeteket, akkor minden megváltozik!

Friss topikok

Linkblog

Interjú a 2011-es HCW bajnokkal: Icarus-szal!

2012.01.16. 18:28 :: Dante12

 1.: Mit gondolsz, szabotálni fogják a címmérkőzésed 'Nuts ellen? Ezen ponton a direktorokra gondolok. 

Biztosan. A Direktorok mindig is híresek voltak a káosz és elnyomás megteremtésében, így biztos, hogy agyalnak valamin, de ezúttal a HCW Originals előbb fog lépni, természetesen fair keretek között.

2.: Van-e olyan érzésed, hogy a 'lázadókat' (HCW Originals) te vezeted? Érzed magadban a hadvezért?

Ez egy egység. Bajnokként kötelességem a frontvonalba állni, de semmivel sem vagyok több vagy jobb, mint a többi HCW Origin tag


3.: Mit gondolsz, a háború után milyen lesz a Renegade-tel való viszonyod?

Ez csak is rajta áll. Én nyitott vagyok bármire, de nem erőltetek semmit

4.: Mi a véleményed Enzo kirúgásáról?

A Húsdarálón már érhezető volt a feszültség A Direktorok és Enzo között, de amikor vesztettek az 8Lock ellen és a Doktor megalázva kitagadta nagyon meglepődtem. Szerencsére voltak közülünk akik tudtak beszélni Enzo-val, és egy teljesen más embert ismertünk meg. Ki tudja, talán a végén a mi oldalunkon harcol majd.

5.: Mit gondolsz arról, hogy miután J-Hawk visszatér, vajon kiket választ oldalaként? (HCW Originals - Direktorok)

Nem tudom. Amióta eltűnt nem úgy tűnik, mint akit foglalkoztat ez a kérdés. Mindig is magának való figura volt. Szerintem valami magán akcióba kezd majd.

6.: Mi ösztönzött arra, hogy kiűzzétek a ringből a Direktorokat? Talán László Roland leütése? Esetleg 'Dover árulása? Vagy más ok vezérelt téged/titeket?

Már régóta gondolkoztunk többen azon, hogy hosszú távon nem lesz jó, ha A Direktorok-nak ekkora hatalma van a szervezeten belül. Túl sok mindenbe van beleszólásuk, és ez veszélyt jelenthet olyan fiatal tehetségek számára, akik megérdemelnék az elismerést, de mondjuk miattuk sosem érhetik el azt. 
'Dover-ről azt hittem, hogy pártatlan marad és nem keverjük bele még ezt is a kettőnk viszályába. Akkor szakadt el a cérna, amikor leütötte Rolit. Akkor volt az a pont, amikor azt mondtuk, hogy "elég!".

7.: Közel 1 év után, mi a véleményed Mr. Tolnairól? Még mindig 'Nuts gonosz 'kis' managereként tekintesz rá?

Mr. Tolnai nagyon érdekes figura. Őrült és kiszámíthatatlan. Az idő múlásával saját helye lett a HCW-ben, és már több, mint egy puszta manager. Bármit kinézek belőle.

8.: Van-e esetleg valaki, akit még szívesen látnál bajnoknak, ha két öv lenne?

A HCW Champion öv egy és örök. Nem tudok elképzelni még egy azonos súllyal rendelkező titulust, mint amit ez a jelképes korona szimbolizál. Akiket érettnek tartok rá, az PG Hooker, a fiatal Nitro, és bár nehezemre esik kimondani, de tisztelem, Ben Dover.

9.: Mit gondolsz az Icarus Vs 'Dover meccsről? Megérte amit tettél? Megtetted volna a bajnoki cím hiányában is?

Többet akartam kihozni magamból is, és abból a fröcsögő állatból is, de a végén már olyan szinten hámoztuk egymást, hogy minden egyes lélegzetvétellel fáradtam, és láttam, hogy Ő is. Ez a mérkőzés tényleg nem az övről szólt, hanem kettőnkről. Érzem, hogy lesz ennek még folytatása...

10.: Mi a véleményed a női szekcióról?

Büszke vagyok rájuk. Az első női divízió keményebb, mint a legtöbb európai pro-wrestler nő. Technikás és izgalmas birkózást mutattak a VN2-n, és nagyon várom már, hogy újra összecsapjanak. Egy nőnek sokkal nehezebb ez a szakma, nekik még is a vérükben van, és egy percig sem volt kérdés, hogy a szorítóba lépjenek. Csodálattal tisztelem őket.

11.: Mire számíthatunk az Áttörésen?

Nagyon jó lesz a Card. Van amiről már tudok, hogy le lett book-olva, van ami még nem nyilvános, de biztos vagyok benne, hogy méltó lesz az Áttörés gála névhez. Mindenkinek ott a helye, aki velünk szeretné tovább írni a Magyar Pro-Wrestling történelmet!

+1.: Van-e valami, amit szeretnél a HCW rajongóknak üzenni?

Bebizonyosodott, hogy a Rajongók és mi magunk egy egészet alkotnak. Családot. Mindenki aki a kordon mögött kiabál legalább annyira fontos, mint a ringben birkózó egyének. Hatalmas dolgokat vittünk véghez eddig együtt, amiknek már külföldön is híre ment. Bekerültünk az Indy Wrestling világába, és innen már csak felfelé tart az út. Tanácsolom mindenkinek, hogy használja a google-t, a wikipedia-t, a youtube-ot, és szerezzen minél több információt a pro-wrestling-ről, hogy tökéletes művészetté nőjje ki magát az amit úgy hívunk, hogy HCW!

Köszönök mindent Icarus, hamarosan viszont láthatod a reakciókat a HCW oldalára kiposztolt blogra. Sok sikert 'Nuts ellen, és továbbra is csak azt tudom mondani: Őrizd az övet!

Köszönöm szépen. Népem! Februárban találkozunk!

A legtöbb rajongó nevében válaszolhatok: Ott leszünk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://firefighterswrestlinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr23555996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása