HTML

FireFighters Wrestling

Üdvözöllek, drága látogató! Az FFW, a Dante's Project főhadiszállása. Hogy mi is az a DP? Egyszerű! A SmackDown! vs. Raw 2011 Story Designer alakulata! A lehető legprofibb jeleneteket, és történeteket vázoljuk fel nektek! Sajnos net hiányában, egyenlőre lassan mennek a munkálatok, de amikor a DP eljut arra a színvonalra, hogy már napi szinten ad le fejezeteket, akkor minden megváltozik!

Friss topikok

Linkblog

Interjú a HCW hangjával: László Roland Richárd

2012.02.21. 16:38 :: Dante12

 1. Mi a véleményed a HCW Originals - és a Direktorok közötti vitáról? Mit gondolsz, mi lesz ennek a végeredménye, ha egyáltalán ennek lesz?


(LRR) Nagyon jó a kérdés, ez az ami leginkább foglalkoztat bennünket, akik ténylegesen a HCW érdekeit tartjuk szem előtt, és nem a saját önös érdekből dolgozunk a magyar pro wrestling felemelkedésén. A Direktorokkal nagyon elszaladt a ló, és sajnálatos, hogy csöbörből vödörbe esett a HCW, amikor a Doktor és KWP betették a lábukat hozzánk. Mára nagyon eltávolodtunk egymástól, annak ellenére, hogy egykor jó barátokként tekintettünk egymásra, de változik a világ, és vele együtt mi mindannyiunk. Ki erre, ki arra az oldalra áll, ezt mindenki eldönti a saját értékrendje szerint. Ben Dover szembefordult a HCW-vel és arcon köpött mindnyájunkat, akik azért küzdöttünk, hogy végre kerüljön ki egy önkényes, zsarnok vezetői kézből a HCW sorsa. A végét jelen pillanatban abszolút nem látom, még csak most kezdődik el az igazi harc a két fél között, de annyit megmondhatok, ha összetart a HCW bázis, akkor együtt le fogjuk győzni Potteréket.

2. Mi a véleményed az El Generico Vs Michael Nuts mérkőzésről? Gondolod, hogy a mélyen tisztelt luchador megalázza a hazai birkánkat?


Mivel volt némi közöm ahhoz, hogy El Generico megtiszteli hazánkat, hogy idehaza szálljon ringbe a HCW luchadorával, ezért nem is lehetek ennél boldogabb, és büszkébb, hogy a pro wrestling világ egyik legjobb pankrátora lép a szorítóba majd a február 25-i Áttörésen, a Dürlinben. Generico CM Punk, és Daniel Bryan-el egy szinten mozog, és bármikor megállná a helyét a nagyok között is, amikor eljön majd az ideje, és ő is úgy gondolja. 
Természetesen Generico győzelmet várok, Michael Nuts száját el kell, hogy csapja a maszkos mexikói!

3. Sosem gondoltál arra, hogy Icarusék oldalán te is pankrátor legyél? 

Ez mindig is egy álmom volt, de mivel mást hozott a sors számomra, ezért beláttam, hogy sokkal fontosabb az, amit jelenleg teszek a magyar pankrációért. Lehet, hogy sokan nem tudják, de leginkább a háttérmunkákban vagyok aktív részese a HCW showknak, nem csak amit láttok belőlem élőben. Viszont engem az is ki fog elégíteni, ha időnként kiállhatok majd Icarus és a HCW fundamentuma mellett. 

4. Változott a véleményed Enzo Dozerről, miután megváltoztak a viszonyok a Húsdarálón?

Természetesen. Látszott Enzon, hogy a szíve nem a Direktorok mellett van, és az első lehetséges alkalommal ki is szállt. Jól tette, hogy szakított a Doktorral, és bízom benne, hogy meg fogja találni a saját útját, és sikeres lesz a HCW-ben!

5. Ismét számíthatunk tőled meglepetésekre 2012-ben?

Azt hiszem, csak erről szól a magyar pankráció! Kezdve az Áttöréssel, egyre több olyan eset lesz idén is, amikor le fog esni az állatok!

6. Mi vezetett rá, hogy pont Ben Dover-t állítsd magad mellé a direktorokkal szemben? Miért nem kapásból Icarushoz, Renegade-hez, vagy akár PG-hez fordultál? Esetleg tesztelni akartad valamilyen téren?

Úgy gondoltam, amikor megkerestem Ben Dovert, hogy csatlakozzon hozzánk, és tegye félre az Icarus elleni gyűlöletét, hogy ővele sikerülhet legyőzni a Direktorokat. Nem voltak kétségeim affelől, hogy esélyes, hogy Dover a HCW ellen fordul. Elmondtam neki töviről hegyire, hogy hatalmas dolgot jelentene az a HCW-nek, ha ő mellettünk harcolna az elnyomás ellen. Biztos vagyok benne, hogy alaposan átgondolta, amit tett, ezért is még szörnyűbb Dover bűne, amivel ellene fordult a sajátjainak. Icarus, PG, Renegade nevéhez nem férhetett kétség, hogy a HCW oldalán maradnak! Icarus, és PG elmozdíthatatlan elemei a HCW alappillérének, és Renegade is bebizonyította, hogy nem olyan fából faragták, mint a Doktort, vagy KWP-t, és tökösen szembeszállt egyedül is ellenük. Abszolút mellettünk van a helye, és örülök, hogy erős ellenpólust alakítottunk ki a Direktorok csürhéjével szemben!

7. Célod a direktorokkal való megegyezés keresés, vagy háborúra vezeted az 'Originals’-t?

A megegyezés már korábban sem vezetett semmire, sem a gálákon, sem a háttérben. Van egy pont, amikor két fél nem tud, és nem is akar már megegyezésre jutni, és a cél a hatalom, vagy éppen a szabadság mindegy milyen áron. Icarus megmondta mi lesz: HÁBORÚ!

(Köszönöm a válaszokat, kedves LRR! Sikeres munkát 2012-ben is!)

Dante

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firefighterswrestlinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr754158803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása