HTML

FireFighters Wrestling

Üdvözöllek, drága látogató! Az FFW, a Dante's Project főhadiszállása. Hogy mi is az a DP? Egyszerű! A SmackDown! vs. Raw 2011 Story Designer alakulata! A lehető legprofibb jeleneteket, és történeteket vázoljuk fel nektek! Sajnos net hiányában, egyenlőre lassan mennek a munkálatok, de amikor a DP eljut arra a színvonalra, hogy már napi szinten ad le fejezeteket, akkor minden megváltozik!

Friss topikok

Linkblog

Interjú, a Ring Királyával Icarus-szal.

2011.07.07. 12:16 :: Dante12

A minap, meginterjúvolta a DP szerkesztősége, Icarust, a HCW bajnokságának - Ring Királya - győztesét! Ebből kapjátok most az anyagot! Olvassátok, terjesszétek!

1. Mi a véleményed, ki győzedelmeskedik a 15-man Royal Rumble-ön?

Na látod ez egy jó kérdés, nem tudom, mindenesetre az első sorból fogom nézni az eseményeket. Bárhogy is lesz, a sors mindig kemény ellenfelekkel hoz össze, szerintem itt sem lesz másként.

2. Van valaki akitől tartasz? Ezt úgy értem, hogy valaki, aki ha megnyeri a RR-t, akkor egy picit fogsz tőle tartani?

Nem tartok én senkitől, ha megnyeri a rumble-t akkor érdemes lesz arra, hogy A Ring Királya ellen menjen az övért.

3. Nem érzed magad előnyben, hogy neked csak 3 emberrel kellett megküzdened a Ring Királyán,  míg az Utolsó Emberig győztesének, 14 emberen keresztül kell megküzdenie?

Nem, mert lehet, hogy a győztes utolsóként fog érkezni és nem hiszem, hogy mind a 14 embert Ő hajítaná ki a ringből. Inkább fordítva tenném fel ezt a kérdést.

4. Szerinted a direktorok testőrsége összefog dolgozni? (Poison, Enzo Dozer, Grizzly Davidson)
 
Ebben teljesen biztos vagyok. Egy akkora káoszban, mint amik az ilyen meccseken vannak, általában az ember keresi azt az egyént akivel együtt tud működni.
 
5. Szerinted mennyi lesz a ringben lévő egyének legnagyobb száma? Mármint akik egyszerre bent lesznek, ha érted.
 
Én bízom PG aktivitásában és ahogy elnéztem a Nitro gyereket se kell félteni, szóval szerintem rendesen lesznek szórva a népek, bár ki tudja. Az a baj, hogy nagyon előre kalkulálni nem lehet ezzel, de ha tippelnem kéne azt mondom, hogy ha lesz egy holtpont akkor az olyan 7 ember környékén lesz.
 
6. Tipped van arra, hogy ki lesz az első két ember, aki a ringben lesz?
 
Hmm...ha jól tudom sorsolják a sorrendeket, de én mondjuk 8ball-ra tippelnék, a másik meg mondjuk lehet, hogy pont PG lesz, ha már emlegettem :D:D nem tudom igazából.
 
7. Melyik Heel-lel társulnál Enzo és Grizzly ellen legszívesebben, a HCW rosteréből?
 
Inkább mennék nekik egyedül, mint hogy bármelyikkel összeálljak.
 
8. Szerinted KWP és Doktor esetébenlesz annyi vér a pucájukban, hogy részt vegyenek a Royal Rumble-ön?

Biztos hogy nem fognak :D
 
9. Mi a véleményed Daniel Angelfyre-ről? Esetleg tartasz tőle, vagy tiszteled ?
 
Tisztelem, hogy ide utazik és kiáll ellenem. Tehetséges és technikás pankrátornak tűnik a videók alapján. Kíváncsian várom, hogy mit mutat majd a kötelek között.
 
10. Legszívesebben milyen meccstípus keretei között küzdenél meg, az "Utolsó Ember"-rel?
 
TLC vagy Hardcore lenne a számomra kedvező, bár ezek lehet, hogy majdani ellenfelemnek is fekszenek és a HCW-ben a pankrátorok elég széles skálán mozognak a meccsek terén. Igazából félek, hogy ezt a Direktorok fogják majd eldönteni, és nem mi szavazhatjuk meg.
 
10+1. Ugyebár Murlock megfog küzdeni Michael Nuts-sal. Tegyük fel legyőzi. Ezek után, Enzo, Grizzly, Kwp, Doktor és Poison no meg Nuts letámadná, te Murlock segítségére sietnél? Vagy nem ápolsz vele olyan jó viszonyt?
 
Bírom a Murlock srácot. Tehetséges, kitartó és nagyon jó high flyer pankrátor, viszont ott van a társa 8ball, szerintem ez az Ő feladata lenne.
 
Köszönök mindent Icarus! Szorítok hogy győzz Daniel Angelfyre ellen! A gálán kint leszünk, és torkom szakadtáig fogom a nevedet kántálni a meccseden. Sok sikert! :)
 
Köszönöm, nektek is!
 
(Ezentúl, szeretném megköszönni Icarusnak, hogy válaszolt a kérdéseinkre!)
 
:)
:D

 

:)

:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://firefighterswrestlinghun.blog.hu/api/trackback/id/tr873046921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása